Status rondom het Kom Op! project
Bijna drie weken geleden lanceerde ik een naief ideetje. Laten we een positieve actie uitvoeren voor de sector door 40.000 flesjes komkommersmoothie gemaakt van niet verkocht product gratis uit te delen aan het grote publiek.
Dit ideeetje pakt TOP BV, The Food Agency en inmiddels tientallen andere organisaties waaronder FreshQ, PT en Groente&FruitBureau op. Inmiddels zijn we drie weken verder, zijn de eerste duizenden flesjes klaar, is de website in de lucht, hebben we al TV en radio langs gehad, en hebben we bekend kunnen maken dat we vrijdag a.s. de Bleker de eerste flesjes krijgt. Dagelijks wordt de laatste stand van het project gedeeld via het twitter-account @komopnu en hastec #komop.
In de eerste twee weken heb ik bijna elke dag een update gegeven via foodlog "Kom Op! #innovatiemob". Aangezien Dick Veerman Foodlog met zomer reces laat gaan om zijn boek te schrijven en daarom Foodlog even op slot zet, zal ik vanaf vandaag updates geven over Kom Op! project hier op mijn persoonlijk blog "Food4Innovations".
De concept planning van vrijdag ziet er als volgt uit:
- Vanaf 8:30 op het plein voor de tweede kamer.
- Rond 9:30 de uitreiking van het eerste flesje aan Bleker.
- Vanaf 15:00 is het Kom Op! voor de Nederlandse telers team in Amsterdam.
- Vanaf 16:00 staan vrijwilligers in Venlo (Utrecht gaat niet door).
- Vanaf 18:00 tot 21:00 uur staat het team in de koopgoot in Rotterdam.
Op zaterdag is een ingelaste Kom in de Kas:
- Horst-America
- IJsselmuiden (nog niet zeker)
- Nootdorp (waar ik de opening verricht)
Dit ideeetje pakt TOP BV, The Food Agency en inmiddels tientallen andere organisaties waaronder FreshQ, PT en Groente&FruitBureau op. Inmiddels zijn we drie weken verder, zijn de eerste duizenden flesjes klaar, is de website in de lucht, hebben we al TV en radio langs gehad, en hebben we bekend kunnen maken dat we vrijdag a.s. de Bleker de eerste flesjes krijgt. Dagelijks wordt de laatste stand van het project gedeeld via het twitter-account @komopnu en hastec #komop.
In de eerste twee weken heb ik bijna elke dag een update gegeven via foodlog "Kom Op! #innovatiemob". Aangezien Dick Veerman Foodlog met zomer reces laat gaan om zijn boek te schrijven en daarom Foodlog even op slot zet, zal ik vanaf vandaag updates geven over Kom Op! project hier op mijn persoonlijk blog "Food4Innovations".
De concept planning van vrijdag ziet er als volgt uit:
- Vanaf 8:30 op het plein voor de tweede kamer.
- Rond 9:30 de uitreiking van het eerste flesje aan Bleker.
- Vanaf 15:00 is het Kom Op! voor de Nederlandse telers team in Amsterdam.
- Vanaf 16:00 staan vrijwilligers in Venlo (Utrecht gaat niet door).
- Vanaf 18:00 tot 21:00 uur staat het team in de koopgoot in Rotterdam.
Op zaterdag is een ingelaste Kom in de Kas:
- Horst-America
- IJsselmuiden (nog niet zeker)
- Nootdorp (waar ik de opening verricht)
Wouter en team, heel veel succes met je promo-dag omtrent de komkommer-smoothie. Make it happen!!!!
BeantwoordenVerwijderenVriendelijke groeten van Dinie en Paul Jansen, Aalten.
hoi,
BeantwoordenVerwijderenWaar in Nootdorp ?Of is het Pijnacker?
lya moor ,Pijnacker