Via tip op #CoT een eigen F4I tagcloud

Vanavond merkte Liesbeth op dat ik al een tijdje geen stukje op mijn blog heb geschreven. Ze heeft gelijk. Ik heb echter nu geen tijd. Straks moet ik eerst nog mijn koffer inpakken. Morgenochtend vertrek ik vroeg naar Barcelona. TOP b.v. heeft een plekje op het Holland Paviljoen op de Alimentaria.

Samen met Perfotec laten we de door TOP b.v. ontwikkelde nieuwe ademhalingsmeter zien. En natuurlijk brengen we ook pascalisatie onder de aandacht. Kortom we geven antwoord op de vraag: "hoe verbeter je de kwaliteit en houdbaarheid van vers (bewerkte) producten?".

Natuurlijk heb ik me zonet eerst laten afleiden, door de Community of Talents (CoT) groep op LinkedIn eerst even te bezoeken. Nico heeft het idee geopperd op een Tagcloud van #CoT te maken. En Stephan kwam met een goede freeware tip: Wordle

Ik kon het niet laten :-), hierbij een TagCloud van dit blog; "Food4Innovations" (ik twijfel wel een beetje aan de uitkomst, ik kan met niet voorstellen dat het woord "onderzoek" zo vaak voorkomt).

Reacties

  1. "moeten" is ook best groot! :-)
    Goede reis en tot snel!

    ~ Stephan

    PS: Wat vind je van het ontwerp van m'n website? ontwerp? http://www.funnelvision.nl/stimmung
    Eerlijke feedback wordt gewaardeerd! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

In het Zonnetje gezet: Het gelijk (in mijn ogen) van Katans mening rondom voedingswetenschappen.

Ons eigen poep en pies kan onze wereld redden!

Teun is geen journalist maar een slim ondernemer. En ook ik heb mijn twijfels bij de ADH-cocnept : een schijnprecisie die er niet is in de praktijk.