"Altijd wat" (NCRV); het zout-gedeelte is wel aardig.

Vanochtend heb ik het NCRV programma "Altijd wat" bekeken. Wel aardig, voor insiders natuurlijk niks nieuws. Het eerste stukje gaat over verslaving (o.a. interview met Michael Moss). Het tweede stukje over zout is ook prima. Ronald Visschers (TNO, we werken samen met hem) en zijn brood-collega doen het wat mij betreft goed (al is zout-verdeling geen uitvinding van TNO, maar al eerder onderzocht in de jaren 70). Debora (NBC): "in de basis is brood een gezond product", ja daar ben ik het natuurlijk als soft-paleo aanhanger niet mee eens.. maar dat is een ander onderwerp ;-). Voor de geïnteresseerden, lees het rapport Zout van Food en Nutrition Delta maar.

 

Get Microsoft Silverlight


Reacties

Populaire posts van deze blog

In het Zonnetje gezet: Het gelijk (in mijn ogen) van Katans mening rondom voedingswetenschappen.

Blogger stopped. See new sites at : www.food4innovations.blog and www.wouterdeheij.com

Food inc. en de discussie op Foodlog over ons eetsysteem